влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Заявление П.Нусса

П.Нусс: Етапування Тимошенко за кордоном можливе, навіть потрібне.

Голова правління «Громадянського Комітету Національного Порятунку» Павло Нусс, висловив свою думку з приводу політичного мотиву звільнення Тимошенко. За словами громадського діяча, звільнення Тимошенко серйозно впливає на геополітичні стосунки української влади.

«Сьогодні були оприлюдненні декілька заяв, щодо унеможливлення процедури виїзду за кордон ув’язненої Тимошенко. Треба зазначити, що з юридичної точку зору, напевно воно так і є, але ми маємо йти на порушення деяких Законів з політичних мотивів. Так, саме з політичної а не юридичної точки зору звільнення Тимошенко впливає на подальший розвиток міжнародних відносин. За словами пана Олійника (член фракції ПР) етапування лідера української опозиції за кордон – демонструє нерівність перед законом всіх ув’язнених. Але слід зазначити, що Ю.В.Тимошенко людина, яка займала пост прем’єр-міністра України, і все ж таки. імунітет треба враховувати, тим більше її звільнення стоїть на порядку денному в перемовинах щодо підписання Угоди про Асоціацію. Другий момент, який важливий за своєю суттю – перше рішення ЄСПЛ за поданням Тимошенко, і друге, яке на моє переконання буде ухвалено на користь заявника. Іншими словами, друге рішення щодо порушення прав Тимошенко з’явиться незабаром перед вільнюським Самітом і буде таким, який задовольнить позов Тимошенко. При нинішньому розкладі геополітичних відносин Банкової , таке рішення серйозно вплине на стосунки Януковича та заходу, в результаті чого президенту треба буде реагувати швидко і не на свою користь. Гадаю, Віктор Янукович вже прийняв для себе рішення щодо подальшої долі Ю.Тимошенко , але йому потрібні політичні гарантії, що Асоціацію буде підписано, за чим він і їде у Австрію з офіційним візитом в середині вересня», зазначив громадський діяч.

На думку П.Нусса, Юлії Тимошенко вкрай невигідна міграція за кордон.

«Також, хотів би зазначити, що самій Юлії Тимошенко її тимчасова міграція у Німеччину вкрай невигідна, тому багато чого залежить від самої ув’язненої. Я вже висловлював свою думку з приводу інтересу Яценюка. Саме він та його лобі зацікавленні в міграції Тимошенко, бо тільки тоді Яценюк зможе реалізувати свої грандіозні плани щодо Президентських перегонів. Тому, будь які заклики Яценюка з приводу «Юлі-Волю» — ні що інше як маніпуляція та акторська гра в електоральному театрі.
Висновок інший. Юлія Тимошенко буде етапована за кордон на лікування. асоціацію буде підписано, Яценюк піде в президенти, і програє ці вибори. Українцям потрібна реальна програма, з якою кандидат має не тільки йти на вибори, але і мати можливість реалізувати. Яценюк не може запропонувати своєму виборцю ці програми, так як жодна з обіцянок з якими він йшов до парламенту – не виконана. Гасло «Ми їх зупинимо» так і залишилося гаслом» — резюмував П.Нусс

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий