влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Заява П.Нусса що да Ю.Тимощенко

Павло Нусс,глава ГО «Громадянського Комітету Національного Порятунку»:

 

 

За інформацією захисту осудженої Юлії Тимошенко, 01.08.2013 захист подає скаргу до ВСУ щодо скасування рішення по «газовій справі» . Це означає, що суд має розглянути цю скаргу і ухвалити рішення, за яким буде визначено майбутнє Ю.Тимошенко. Ймовірність того, що саме за рішенням Суду буде прийнята постанова, за якою Ю.Тимошенко буде визнана частково винною – є великою. Про що говоритиме ця ухвала? Про те, що ув’язнена має відбути термін покарання, який вже відбула у Качанівській колонії, а перед тим у Київському СІЗО. Від так, Юлія Тимошенко опиниться на волі саме не по розпорядженню президента, що й є порушенням чинного законодавства, а відповідним судовим органом, в компетенції якого приймати подібні рішення.
Вже багато чули прогнозів, серед яких був й мій, про те, що саме вересень місяць стане вирішальним у справі Тимошенко, і вона опиниться на волі. Так, враховуючи скаргу яку розглядатиме ВСУ, можливо ці прогнозі реалізуються. Я припускаю, що розгляд скарги Ю.Тимошенко триватиме до середини вересня, і після остаточного вердикту осуджена буде звільнена з під варти. Безумовно, це перш за все політичне рішення, таким рішенням українська судова система «відмивається» в очах Євросоюзу перед самітом, на якому ми маємо підписати угоду про Асоціацію, це перше, друге – при такому розвитку подій Президент демонструє свій нейтралітет у справі Тимошенко.
За традицією, будь який розгляд гучної справи під — судом відбуваються акції протесту чи пікети. На мою думку «Батьківщина» має утриматись від подібних наступів, бо саме агресія породить агресію. Тобто, якщо Яценюком-Турчиновим будуть прийняті рішення щодо акції прямої дії під час розгляду скарги – можна очікувати негативне рішення Суду. Бо все це політична боротьба. Якщо хочете лідера на свободі – сідайте за стіл переговорів і шукайте компромісу

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий