влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«За кого агітують віддати свій голос у Хмільнику?»

Цей пост не написала б ніколи, але…
Чесно кажучи, терпіти не можу вибори і все, що з ними пов’язано. Тому, що так звані «депутати-кандидати» за цей невеликий проміжок часу, а саме: початок і кінець виборчої кампанії намагаються показатися у всій красі і приписати собі подвиги Геракла, але в кінці казки карета знову перетворюється на гарбуз. Я не розумію людей, які таким займаються, хочеш зробити хорошу справу — зроби її просто так не з корисних цілей. Це моя особиста думка з цього приводу.

А щодо теми агітації, то отримала я ось таке повідомлення: «Привіт. треба правильно проголосувати в одному опитуванні і попросити всіх своїх друзів щоб так само проголосували. Можеш допомогти? Треба проголосувати за кандидата Шеремета Володимир. Буду дуже вдячний. Якщо ж підтримуєш когось іншого, ну то голосуй за свого. Але крім Шеремети там нормальних нема. http://vk.com/khmilnyk?w=wall-725699_9186/all
Опитування анонімне, ніхто не буде знати за кого ти проголосував.
Скопіюй це повідомлення і перешли його своїм друзям помінявши ім’я. І запрошуй тільки тих кому 18 років і більше.»


Це при тому, що я, як переселенець позбавлена права голосувати.
Я не знаю чи знають самі кандидати, що за них агітують в такому дусі, але все ж неприємний епізод. Не хочу когось образити чи збити з вірного шляху, бо пана Шеремету я знаю і це дійсно досить непогана людина, а який з нього мер вирішувати не мені. Це повідомлення заставило мене поцікавитися хто ж ще балотується на посаду мера та до Хмільницької РДА, списки мене вразили. Майже всі, хто балотується до політики ніякого відношення не мають і не розуміються аніскілечки, багато, хто вже був при владі і свій шанс міг використати, але, напевно, чекає кращої нагоди. Я не буду говорити і коментувати, хто з цих людей поганий, а хто хороший і ні в якому разі не хочу образити жодного з кандидатів, але хочеться, щоб дійсно хоч в когось з них прокинулася совість, яка міцно-міцно спить.
І жителі Хмільника, могли б пишатися: тим що у нашому місті буде процвітати туризм і комплекс «Замкова гора» заживе, а не буде й далі перетворюватися на руїни; для молоді будуть відкриті спортивні та розвиваючі заклади; щоб віддати в садочок дитину не потрібно буде давати хабар; ціна за перевезення буде відповідати їх якості; будуть велодоріжки, парковки і більше мість рекреації; неприємний запах каналізації зникне з району Першотравневої; підростаюче покоління буде грати у дворові ігри, а не віртуальні; кожна вразлива категорія населення буде взята до уваги…може забула ще щось написати, просто це емоції та розчарування, які назбиралися за всі попередні роки. Хочеться вірити, що казка матиме хороший кінець і з часом місто Хмільник стане показовим містом, таким містом в яке буде хотітися приїздити знову і знову, але покищо це просто мрії, реальністю їх зробити можемо лише ми самі, а не чекати, що якийсь депутат вирішить пропіаритися і зробить вигляд, що щось зробив.

Майбутнє у наших руках, тому їх не можна опускати!

Мирослава Дворніцька

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий