влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

ЯК ТАМ КАТЯ?: український феномен міжнародних фестивалів придбаний для показу сервісом HBO Europe

Все більше українських фільмів та шоу завойовують міжнародні ринки. Так, престижний дебют української режисерки Крістіни Тинькевич офіційно придбаний одним з найбільших стримінгових сервісів світу — HBO Europe, точна дата релізу буде  відома пізніше.

 Драма-переможець престижного кінофестивалю в Локарно виходить в український прокат вже з 25 січня. 
 Oфіційний трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=w4izq-R1xYI

Ця подія дає чіткий сигнал нашим кіномитцям про те, що вони можуть успішно конкурувати на міжнародних ринках.

«HBO  надпотужний та престижний бренд. Їх кураторський вибір завжди є гарантією якості для глядача. Маю за честь те, що наша стрічка буде демонструватися разом з роботами визнаних світових митців», — поділилася враженнями від новини режисерка та авторка сценарію стрічки «Як там Катя?» Крістіна Тинькевич. 

Стрічка офіційно з’явиться на стримінговій платформі після закінчення усіх етапів міжнародного та українського прокату. Так, на Батьківщині «Як там Катя?» вийде вже 25 січня. 

 «Дуже рада, що нашу стрічку отримають можливість побачити не лише в усіх кінотеатрах України, а й у Європі. Той факт, що один з найбільших стримінгових сервісів світу купив нашу стрічку є позитивним сигналом для українських авторів, виконавців та продюсерів. Українські фільми все більше досягають реальної популярності у Європі та в цілому у світі, що відкриває нам більші перспективи», — заявила продюсерка фільму Ольга Матат.

Головні ролі в міжнародному фестивальному хіті виконали нові зірки українського кіно: Анастасія Карпенко, Катерина Козлова, Тетяна Круліковська, Олексій Череватенко, Ірина Веренич-Островська, Віктор Жданов та інші. Продюсерами виступили Ольга Матат, Влад Дудко та Сергій Коннов.

Картина Крістіни Тинькевич розповідає про Анну (Анастасія Карпенко) — лікарку швидкої допомоги та одиноку мати, яка є опорою для своєї родини — сестри, матері та єдиної доньки Каті. Анна — сильна жінка, яка планує подарувати своєї дитині краще життя, ніж у неї. Але сталася неочікувана та шокуюча трагедія, яка може все зруйнувати та залишити героїню на одинці з байдужою системою та безмежною втратою.

Світова прем’єра дебютного повнометражного фільму Крістіни Тинькевич відбулась на 75-му кінофестивалі у Локарно в конкурсній програмі Concorso Cineasti del presente.Фільм отримав дві нагороди фестивалю: спеціальний приз журі Ciné+ та приз за кращу акторську гру для Анастасії Карпенко.

Загалом фільм «Як там Катя?» побачили глядачі понад 30 кінофестивалів по всьому світу. Лише миного року стрічка також буде представлена у конкурсних програмах інших престижних світових кіносмотрів, зокрема на Міжнародному кінофестивалю у Салоніках (Thessaloniki International Film Festival), Фестивалі європейського кіно в Севільї (Seville European Film Festival), Стокгольмському міжнародному кінофестивалі (Stockholm International Film Festival) та багатьох інших.

Фільм «Як там Катя?» Крістіни Тинькевич також відзначили на кінофестивалі CinEast Festival у Люксембурзі. Стрічка отримала Приз кінокритиків кінофестивалю.  Також картина була відзначена головним призом фестивалю Around The World in 14 Films в Берліні.

Стрічка також отримала головний приз в секції національного конкурсу повнометражних  фестивалю «Молодость» та нагороду «Скіфський олень».

Фільм створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно (стрічка стала одним з переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно категорії «повнометражні дебюти»). Міжнародна промоція стрічки відбувається за підтримки Українського Інституту в межах програми proMOTION.

 В український прокат стрічка вийде вже 25 січня.
Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий