влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Я, Ніна» фільм про боротьбу Яніни Соколової за життя.

7 вересня, в український кінопрокат вийде стрічка «Я, Ніна». Це життєствердна драма, знята за мотивами особистої історії боротьби журналістки та телеведучої Яніни Соколової з онкологією.

Фільм знайомить глядачів із головною героїнею — сильною особистістю, красивою та успішною телеведучою Ніною Сокіл, в яку перевтілилась психологиня, блогерка й акторка Ксенія Хижняк. Ця роль для неї це стало дебютом в кіно. Також у фільмі зіграли Олексій Тритенко («Мирний-21″, «Я працюю на цвинтарі»), який нині служить у ЗСУ, Максим Панченко («Червоний. Без лінії фронту»), Ігор Колтовський («Погані дороги», «І будуть люди», «Червоний»).

У трейлері звучить пісня «Сьомий день» рок-гурту «Друга Ріка». Ця композиція стала офіційним саундтреком стрічки. Фронтмен гурту Валерій Харчишин з’являється у фільмі в камео.

Режисерське крісло стрічки посіла Марися Нікітюк. Вона відома своєю попередньою стрічкою «Коли падають дерева». Марися — учасниця Берлінале та найкраща дебютантка 2018 року за версією Національної премії кінокритиків «Кіноколо».

«Я написала цей сценарій, тому мені було від початку цікаво його зняти. Коли мене запросили в проєкт, я отримала пропозицію створити щемну історію про те, що варто жити попри все – це мене й вело в написанні. Я спиралася на історію Яніни Соколової, і провела близько 30 інтерв‘ю з онкопацієнтами – їхня жага до життя перевернула мій світ», — прокоментувала прем’єру трейлеру Нікітюк.

Над картиною працювала зіркова команда кінематографістів. Оператор-постановник — володар «Срібного ведмедя» Берлінале Сергій Михальчук («Довбуш», «Дике поле», «Поводир»), який від початку повномасштабного вторгнення став військовослужбовцем. Нещодавно про нього вийшла документальна стрічка «Культура vs Війна».

Композитор — один із найзатребуваніших професіоналів в українському кіно Антон Байбаков, який має досвід роботи над фільмами «Залізні метелики», «Віктор_Робот», «Брама». Режисер монтажу — Іван Банніков («Люксембург, Люксембург», «Земля блакитна, ніби апельсин», «Коли падають дерева»), який також долучився до лав ЗСУ.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий