влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

В Луганську відзначили роковини Голодомору попри протидію Ландіків

Активісти ЛОО МНК взяли участь в офіційних заходах з нагоди вшанування пам’яті українців, що загинули під час Голодомору 1932-1933 рр., штучно влаштованого тоталітарно-комуністичним сталінським режимом.

У заході взяли участь представники громадських організацій, рухів та патріотично налаштованих мешканців та гостей міста. На захід були запрошені представники УПЦ КП, які провели службу біля пам’ятнику жертвам Голодомору, що розташований у центральному парку міста Луганськ.У 16 годині члени МНК взяли участь в запалюванні свічок, що відбулось у центрі міста разом з іншими представниками громадськості.

“Ми повинні завжди пам’ятати про ті трагічні події, – завив представник ЛОО МНК Дмитро Швед,- адже люди, що були знищені радянською владою, боролись за нашу свободу та незалежність, за те, щоб ми сьогодні жили на своїй, Богом даній землі.  Ми, українці, будемо вимагати, щоб світове спвітовариство визнало Голодомор 1932-1933 рр. геноцидом українського народу з засудженням тоталітарного сталінського режиму.”

Проте, слід додати, що напередодні заходу активістами була проведена кампанія-звернення до всіх українських телерадіокомпаній міста з проханням 26 листопада – в День пам’яті жертв Голодоморів зняти з ефіру всі розважальні програми, шоу і фільми. Натомість наповнити ефір програмами та фільмами про Голодомори в Україні або такими, які б відповідали жалобному настрою.Але, на прохання представника ЛОО МНК у м. Луганськ Дмитра Шведа виконати прохання, представники телеканалу “ІРТА”, контрольваного депутатом Романом Ландіком, виставили на вулицю та некоректно відмовили у проханні.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий