влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Тренінг з подолання корупції у сфері освіти

Донецька обласна молодіжна організація «Регіональне об’єднання молоді»оголошує набір учасників на тренінг в рамках проекту «Прозора освіта – Давай зробимо це», який відбудеться у м. Донецьк 14-18 листопада 2012 року (можливо невелике перенесення дат проведення заходу, про що учасники будуть повідомлені заздалегідь).

Під час тренінгу будуть розглянуті такі питання:

  • що таке корупція у сфері освіти, види корупції;
  • аналіз законодавчої бази з профілактиці та боротьбі з корупцією у ВНЗ;
  • як писати інформаційні запити;
  • використання якісних методів в дослідницькій частині проекту:
  • особливості та інструментарій проведення фокус-груп, інтерв’ювання, анкетування.

Цільовою аудиторією тренінгу є молоді люди, які навчаються у ВНЗ м. Донецьк та АР Крим, та які:

  • мають активну громадянську позицію;
  • вмотивовані та відкриті до навчання;
  • цікавляться питаннями подолання корупції у освіті;
  • по закінченню навчання готові провести дослідження у ВНЗ;
  • готові взяти участь у тренінгу у повному обсязі.

Для зголошення на участь у тренінгу необхідно до 11 листопада 2012 року (включно) надіслати заповнену аплікаційну форму (дивиться у додатку) на електронну адресу semyvolos.runy@gmail.com. Кількість місць є обмеженою, тому відбір буде відбуватися на конкурсних засадах. Про результати відбору буде повідомлено 12 листопала на вашу електрону адресу або телефоном.

У разі необхідності, організатори проекту можуть надіслати офіційний лист запрошення на місце навчання. Для оформлення такого листа прохання звертатися за адресою semyvolos.runy@gmail.com.

Участь у тренінгах є безкоштовною. Відібрані до участі учасники забезпечуються роздатковим матеріалом, проживанням та харчуванням. Відшкодування транспортних витрат відбуватиметься тільки занаявності оригіналів квитків в обидві сторони.

За всіма додатковими питаннями звертайтеся до координаторки проекту Наталі Семиволос на  електронну адресу:semyvolos.runy@gmail.com.

Проект «Прозора освіта –Давай зробимо це» реалізує Донецька обласна молодіжна організація «Регіональне об’єднання молоді». Діяльність проекту направлена на зниженні рівня корупції у ВНЗ Донецької області та АР Крим та заохочення студентів до активної боротьби з корупцією в своїх навчальних закладах шляхом проведення дослідження різних напрямків корупції у ВНЗ та здійснення заходів з підвищення обізнаності студентів, використовуючи найкращі європейські практики. Проект реалізується за підтримки OpenSocietyFoundations, HigherEducationSupportProgram.

Контакти

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий