влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Рашистів очікує справжня кара з небес: «Українські привиди» на американських «фантомах».

У США готуються навчати наших льотчиків воювати на літаках НАТО. Серед них є легендарний американський винищувач «F-16» відомий, як «фантом», та багато іншої потужної техніки.
Так, у Конгресі внесено відповідний законопроект про навчання льотчиків ЗСУ.
• Член палати представників Конгресу США від штату Іллінойс республіканець Адам Кінзінгер запропонував перенавчити льотчиків Збройних сил України (ЗСУ) для роботи на літаках альянсу НАТО.
• «Це – пілоти Військово-Повітряних Сил України. Багато хто думав, що вони вийдуть із бою першого ж дня… але вони все ще борються. Я вніс законопроект про перенавчання їх пілотуванню на літаках НАТО, щоб вони могли перейти на F-16», — йдеться у повідомленні Кінзінгера.
• У травні Кінзінгер виніс на розгляд до Конгресу проект резолюції щодо залучення американських військових до України у разі, якщо Росія застосує «хімічне, біологічне або ядерне зброю щодо України».
❗У разі ухвалення законопроекту можна очікувати швидкого навчання українців з подальшою передачею зброї, як це відбувається з іншими видами західного озброєння.
Українці з перших днів піднімають питання щодо «закриття неба» та/або надання нашим ЗСУ потужної авіації. Незважаючи, на усі труднощі наші льотчики демонструють надвисоку майстерність. «Привид Києва», збірний образ наших асів, став одним із символів спротиву російській агресії.
Дивіться нас також на YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSRgJVYFtrJ0UTPgefM_-2Q

#бункерinfo #сша #міжнародадопомога

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий