влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Прем’єра світового рівня! Перша в Україні вистава для тих, хто у “підгузках”!

З 1 квітня, Київський академічний театр ляльок, також відомий, як Замок на горі, перший серед дитячих театрів країни запрошує до себе глядачів найніжнішого віку — від 0+ до 3 років. Це буде навіть не спектакль у стандартному розумінні слова, а інноваційна візуально-тактильна вистава, що носить досить інтригуючу, але надзвичайно дитячу назву - «КАЛЯКИ-МАЛЯКИ».

«Baby theatre» або «бебі театр» суттєво відрізняється від класичного дитячого театру. Чим? Перш за все своєю унікальною аудиторією. Це малята віком від 0+, яким важко висидіти в кріслі амфітеатру глядачевої зали на далекій відстані від самої сценічної дії. Це маленькі дослідники, яким все цікаво, для яких не існує меж, і вони хочуть все на світі спробувати самостійно тут і зараз. Юні театрали хочуть не споглядати, а творити, грати разом з акторами! Саме цим обумовлений особливий формат «бебі театру».

Тому у нашій виставі «Каляки-маляки» декорації та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. А глядачі розташовуються в улюбленій малюкам манері — на підлозі, на м’яких подушках. Тут ви не знайдете класичної глядацької зали і сцени. Тут ви опинитеся у домашній, затишній атмосфері, відчуєте комфорт для себе та своїх малюків. У такий спосіб ми отримаємо ефект єднання глядача та актора. І наші малята максимально занурені у дію.

Сюжет нашої вистави надзвичайно простий і зрозумілий. Ми постійно комбінуємо перегляд та інтерактивні ігри. Так малюк не встигне навіть занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Інтерактивні ігри розроблені з урахуванням ніжного віку юних глядачів і спрямовані на розвиток моторики, сприйняття, координації, логіки, почуття ритму, розвитку тактильних відчуттів та ін.

 Дата: 1 квітня (неділя), 10:30

Адреса театру: м. Київ, вул. М. Грушевського, 1-а.

 Кількість глядачів обмежена (усього 40 глядачів)

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий