влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

На честь останнього командира УПА провели футбольний турнір

 

23 лютого в м.Києві відбувся VII-йщорічний турнір з міні-футболу на Кубок памяті Героїв. Цьогорічний турнір, в якому традиційному беруть участь молодіжні колективи, команди молодіжних громадських організацій та студентські збірні, був приурочений до сотої річниці від дня народження останнього командира Української Повстанської Армії Василя Кука.

 DSCN9348.JPG

Організаторами змагань виступили молодіжне крило партії УДАР Віталія Кличка, Молодіжний Націоналістичний Конгрес за сприяння Управління сімї, молоді та спорту КМДА.

Змагання зібрали рекордну кількість учасників — близько сотні гравців з 10-и команд зійшлися у протистоянні в залі для міні-футболу. Пристрасті кипіли як в справжньому професійному футболі, про що говорить рахунок і безкомпромісна боротьба у вирішальних матчах, в яких зійшлися колектив студентів НПУ ім. Драгоманова “Хостел”, команда Києво-Могилянської Академії, “Студентське братство “Дельта ксі” та команда “Пріора”.

У фінал пробилися команда НАУКМА та Студентське братство. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, коли команди йшли нога в ногу — 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4. І лише в другому таймі могилянці забили 3 мячі без відповіді, ставши переможцями турніру і отримавши Кубок та іменні грамоти від Управління сімї, молоді та спорту. Третє місце посіла команда “Пріора”, гравець якої Андрій Дзюбенко став найкращим бомбардиром змагань, що забив 11 голів.

“Своїм турніром ми пропагуємо здоровий спосіб життя, ми прагнемо, щоб молоде покоління української нації гартувало свій дух, а, як відомо, здоровий дух буде лише в здоровому тілі. Ті наші герої, зокрема і Василь Кук, якому присвячені цьогорічні змагання, не змогли б довго вести свою боротьбу за волю України, якби в молоді роки не загартовували себе спортом. І нам з них треба брати приклад”, — каже голова оргкомітету турніру Сергій Пархоменко.

“В нашій державі через ЗМІ мало часу надається питанню популяризації спорту. Натомість — всюди пропаганда розпусти, споживацького способу життя, реклама алкоголю тощо. У нас на слуху спорт великих досягнень, але практично нічого не робиться для масового спорту, немає рівних можливостей для молоді відвідувати спортивні секції, практично нема гуртків, де це можна займатися тим же футболом, боксом, плавання бещкоштовно. Тому ми не обмежимо нашу діяльність проведенням лише Кубку памяті героїв. Незабаром розпочнемо всеукраїнську кампанію, спрямовану на боротьбу зі шкідливими звичаками і просування здорового способу життя”, — наголосив С. Пархоменко.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий