влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Маніфест нової генерації об’єднаної молоді України

Заклик до Єднання

Новий рівень свідомості, принцип якого полягає у компромісі –партнерській злагоді
В дружніх, партнерських стосунках виграють обидві сторони, в суперечностях втрачають всі!

Ми українці — жителі міст та селищ західної та східної України. Ми українці — жителі північної і південної України повністю усвідомили свою приналежність до нашої і тільки нашої землі. Так сталось, що історія об’єднала нас разом у незалежну та суверенну державу. Не просто державу, а багату державу, у якої є талановиті люди та великий людський потенціал. Ми живемо у одному з найсприятливіших кліматів світу. Жоден Американський ураган ще не зачепив нас, жодного потужного Японського землетрусу не відчували ще українці, жодного справжнього потопу не відчула наша земля. Чарівні Карпатські гори, алмазний центр відпочинку та оздоровлення – Крим, промисловий та гордий центр України, потужний та золотий Донбас — все це є гордість Наша. Все це — складові одного великого, замужнього та доброго механізму. Сила якого у Єдності, а не суперечності. Україна, від тепер і назавжди є єдиної та незалежною країною, центром Європейської цивілізації, яка ввібрала в себе не повторні елементи Азійської культури. Вийшовши на новий рівень свідомості, Україну тепер ні що не розірве на шматки, ніяка сила не буде спроможна посіяти дух незгоди у серця українців. Бо тепер ми розуміємо, що все що розділяє людей є чорна, клята сила зла. Ми будемо Єдині! Ми українці – ми майбутнє країни!
Всі існуючі на сьогодні ідеології кануть у віках, трикляті псевдо-політичні діячі будуть справедливо наказані. Жодна політична партія не розділить нас, жодні провокації з боку існуючої влади неспроможні стримати наш потяг до свободи. Жодна релігія не стане на нашому шляху. Ні яка історія не розділить нас. Ні Росія, ні Європа тепер не в силах тиснути на нас. Тепер ми не будемо розірватись на частини тяжіння. Тепер, ми будемо центром тяжіння, адже справжня єдність та дружба – є неділима сила розвитку та становлення. Із віку в вік ми прагнули з одного боку до Європи, з іншого до Росії. Часи змінились, полюси помінялись – тепер ми прагнемо до Єдності. Наші сусіди відтепер прагнутимуть до нас. Вони повинні тепер рахуватись з нами, бо ще жоден не уникнув справедливого божого суду перед потужним гравцем на світовій арені, сила якого у Єдності. Ми станемо центром виробництва, культури та політичної врівноваженості. Люди зі всіх куточків світу будуть прагнути навчатись у нас, наповнюючи нашу культуру новими здобутками світових цивілізацій. Ніякі історичні пам’ятки, які впродовж 20 століття розділяла нас не зможе встояти перед нами. Жодна історична інтерпретація не перешкода нам, адже ми на новому рівні свідомості. Ми Єдині, ми розуміємо світ багатоманітним і тому робимо його компромісним. А компроміс залог успішної партнерської роботи, яка завжди приносить більше злагоди, ніж суперечності та конфлікти, які руйнують людську довіру та дружбу.
Відтепер нас об’єднує розуміння того що саме сьогодні ми маємо свою державу — Україну. Що останні 80 років ми були у часі смути та недовіри. Але це зіграло нам на руку, бо сьогодні ми сильні як ніколи. Все те, що не давало нам жити, більше нас не торкається. Тепер, нас хвилює лише відчуття щастя яке заховане у довірі, доброті, радості, взаємодопомозі та вірі. Заховано у посмішках рідних, друзів та оточуючих людей. Відтепер ми Єдині. Ми Єдині у тому, що нас об’єднує. Це наше майбутнє, це наша земля, це чарівний світ. Світ розуму та добрих людей. І звісно ми повністю визнаємо багатоманітність національностей. Бо ми Єдині. Ми Єдині не лише українцями, а всіма тими хто нас підтримує та допомагає, хто взаємодіє з нами на рівних. І не важливо якої національності. Всі рівні та єдині у нашій державі. Свобода та добро – ось запорука нашого успіху!
Звертаючись до вас сьогодні, від імені нової об’єднаної генерації молоді України, ми даємо вам знати, що відтепер ми будемо жити щасливо, вільно та з відчуттям безпеки. Ми будемо трудитися на благо усіх. Ми роблячи це, знаємо, що ви розділяєте ці погляди, що ви, і тільки ви ставши на правильну дорогу зможете побудувати державу добробуту. Країну без смути та черні. Ми –Єдині!

Політолог, громадсько-політичний діяч, заступник голови ЛОО ВМЛО «Європейська Молодь України»  Пащуков Сергій, 28.01.12


Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Комментариев к записи: 2

  1. Komisar:

    Ne nu ti zria tak

Оставить комментарий