влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Луганці підтримують події у Врадіївці

6 липня 2013 року в Луганську представники Г.О. «Луганці» провели громадську акцію в центрі Луганська біля пам’ятника Шевченку Т.Г. на підтримку Врадіївської громади .На акції виступав , Сергій Коваленко , Деніс Шуліка , Сергій Мороз.
Сергій Коваленко » Я особисто маю рідню в 20 кілометровій зоні від Врадіївки.В дитинстві неодноразово там бував з батьками на канікулах , особливо врізались в пам’ять — родюча земля , безкрайні поля , та чисті стави , Південний буг ,тому все що там відбувається сприймаю з хвилюванням , та відслідковую кожен етап «підняття з колін » Врадіївської Української громади.
Маємо сьогодня перші висновки щодо Врадієвського спалаху .
Громада. Українська громада степової (материнської) України починає прокидатися від рабського гіпнозу.Тому все , що відбулося з громадою Врадіївки позитивно вплине на розвиток громадського суспільства в Україні.
Центральна влада використовує Врадіївський конфлікт на свою користь. Кадрові зміни в ЦВК та Висшій Раді Судів та Юстиції. Якщо вірно розставити акценти при винесенні покарань серед Миколаївської влади можливо на цьому заробити дівіденти.Ще був прийнятий не простий закон про повернення ПДВ векселями . Парламентська опозиція у програші. Вона допустила програшні для неї призначення влади , а також знову спрацювала як сповільнувач в громадських протестах.Вона не змогла використати Врадіївк-гейт на свою користь .
Ще є зацікавлена особа — місцевий латіфундіст ,екс-кандидат в народні депутати — Корнацький Все , що відбувалося останнім часом на терренах 132 виборчого округа прямо чи косвено пов’язано з екс-росіянином , лужковцем , а тепер новим українцем — Корнацьким .Але час покаже хто використав ситуацію на свою користь. Доречи , як я і прогнозував , в 2013 році не буде літніх канікул для влади. Активність громади буде викликати на роботу не тільки депутатів , та представників виконавчої влади , але і різномастних телевізійних шоу-менів .Доречи , я вже не бачу різниці та розподілу між ними.
Щодо дій місцевої міліції та прокуратури , та медичних працівників . Такі випадки незрозумілих самогубств спостерігаються там з радянських часів .В 1968 році в Першотравневському районі Миколаївської області ,близька людина моїх батьків , була знайдена повішенею. Слідство не дало зрозумілою відповіді.Доречи повішений перед цим закінчив виш з червоним діпломом та відслужив в караулі на Червоній площі та готувався стати батьком.А його донька після народження після помилки лікарів померла.
Пробеми МВС та медицини системні і тягнуться з радянських часів. Без поглиблених реформ такі випадки будуть повторюватися в різних кутках України»

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий