влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Луганці б’ють в Набат

9 травня 2013 року біля Луганської ОДА в декілька десятках метрів від урочистостей до закінчення Другої світової війни о 9 ранку відбувся мітинг проти Російсько-Українського контрабандного нафтопровід трубопроводу який проходить з Ізваріно , крізь Власівку поруч з Краснодоном. На мітингу були представники Краснодонського району , Луганська , Лисичанська , Алчевська .Як заявив Голова Г.О. «Луганці» — «Ми б’ємо в Набат!. Вчора демонтували 3 метра контрабандного трубопроводу загальною довжиною 16-18 тисяч метрів. У разі прокачки по трубопровіду високооктанового бензіну може привезти до катастрофи регіонального масштабу.Сьогодня в Білій Калитві Ростовської області це поруч з нами на залізній дорозі вибухнули цистерни з ГСМ — десятки постраждалих людей. 16 тисяч метрів труби 120 мм. діаметру при заповнені вміщають близько 200 тон бензіну , плюс бази з цистернами . Трубопровід проходить поруч з школою, сотнями житлових будинків ,перетинає вугільні копальні та склади , газопроводи , електромережі з високою напругою , Російсько-Українську залізну дорогу , та дорогу міжнародного значення Знамянка-Ізваріно. У разі вибуху може постраждати пів Краснодонського району та частка Ростовської області , та сотні , тисячи людських жертв! Краще запобігти техногенну катастрофу ніж героїчно ліквідувати та нести великі чоловічі та фінансові втрати.
В Луганській області простоює найбільший в Європі нафтопереробний завод в Лисичанську , одне з найбільших б’юджетстворюючих підприємств області — він не запрацює поки не буде поставлений заслон контрабанді. Тисячи людей вимушені бути у відпусках . Б’юджет луганської області недоотримує сотні мільйонів гривен на рік.
Ми вимагаємо від Українських фіскальних органів довести справу до логічного завершення. Розібратися з нелегальними нафтобазами , з особами , що погрожували мешканцям Власівки ! »
Також на мітингу виступили заступник Г.О. «Луганці» Деніс Шулика , Луганець та представник Українського козацтва Сергій Мороз , громадський діяч Іван Жеведь.

Фото
Ветерани Другої світової війни та їхні нащадки підтримали вимоги мітингуючих. Готується звернення до Російських громадських об’єднань та владних структур . Проблема Росісько-Українського контрабандного трубопроводу — це проблема України та Росії. Саме в боротьбі проти злочинних явищ вибудовуються рівні та партнерські стосунки.Наступна акція може відбутися під стінами Адміністрації Президента України.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий