влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Луганський осередок Євромолоді «піднято з колін»

Вже більше місяця, як Луганська Євромолодь поступово відроджується. Нещодавно Луганські активісти успішно провели круглий стіл за участю депутата Європейського Парламенту, одного з головних лобістів України щодо її євроінтеграції Павла Залевскі, згодом після заходу реформувавши осередок в Луганську.

8 грудня, в четвер, в СНУ ім. В. Даля на кафедрі політології, кузні майбутніх професійних політиків, відбулась звітно-виборча конференція, де було прийняте рішення оновити й реформувати осередок й офіційно обрали відповідальних за його діяльність.

В ході конференції було погоджено всі необхідні установчі документи Луганського осередку. В процесі голосування головою осередку було обрано Володимира Смолякова, його заступником буде – Сергій Пащуков, головою секретаріату осередку обрали Марину Клим. Також було утверджено правління осередку в складі 5 осіб, куди увійшли голова осередку, заступник голови осередку, голова секретаріату, та голови комітетів з розвитку структури організації та соціально-правової діяльності, ідеології і стратегічного розвитку осередку.

Крім того обрали членів 6 комітетів: комітет з розвитку структури організації – Дмитро Колтиков; комітет з фандрайзінгової діяльності – Станіслав Стрєльцов; комітет з організації дозвілля молоді – Катерина Мєдкова; комітет з соціально-правової діяльності, ідеології і стратегічного розвитку осередку – Дмитро Крівошеєв; комітет з пропаганди здорового образу життя – Татевік Унанян.

Після обрання всіх посадових осіб, новоспечені активісти завзято взялися за обговорення про подальші перспективи розвитку осередку Євромолоді в м. Луганськ і актуальні проблеми в Луганській області в цілому. Також активісти осередку вирішили провести 15 грудня акцію, яка буде присвячена підтримці підписання Угоди Україною про Асоціацію з Європейським Союзом. Під час заходу організаторами буде проведено флешмоб, розкриваючий бачення луганською молоддю Україну повноправним членом Європейського Союзу в подальшому. Нагадаємо, що 19 грудня у Києві відбудеться саміт «Україна-ЄС», на якому буде розглянуте питання відносно розгляду перспектив євроінтеграції України, парафування тексту Угоди та її ратифікації Європейським Парламентом.

На сьогодні містами-побратимами Луганська є такі європейські міста, як Люблін (Польща), Кардіфф (Великобританія), Сент-Етьєн (Франція), Пернік (Болгарія), Секешфегервар (Угорщина), що є одним з підтверджень підтримкою зв’язків та зацікавленістю співпраці Луганська з Європою і в подальшому. І головним завданням осередку і міста в цілому є зберігання і цінування братських зв’язків з європейськими містами. Вже незабаром на сайті ВМЛО «Європейська Молодь України» з’явиться інформація про склад та подальшу діяльність луганського осередку Євромолоді. Щодо питань про діяльність осередку в Луганську, ви можете звернутись до голови осередку, Смолякова Володимира.

Прес-служба Луганського обласного осередку ВМЛО Європейська Молодь України»

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Комментариев к записи: 1

  1. луганчанин:

    ето очень хорошо!

Оставить комментарий