влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

До прем’єри фільму “Перший код” вийшов фільм про успішних українців у Кремнієвій долині!

Автор медіаканалу “Зе Інтерв’юер” Анатолій Анатоліч та продюсер фільму “Перший код” Владислав Савченко у Лос-Анджелесі зняли прев’ю стрічки про видатних українців у США напередодні великої прем’єри стрічки, яка розповість про історію українського ІТ.

ФОТО
ПОСИЛАННЯ НА ВИПУСК

На каналі “Зе Інтерв’юер” вийшов спецвипуск зі США про українців, які успішно будують кар’єру в Штатах. Що насправді знають звичайні американці про Україну, і чи знають взагалі? Українці заснували найпопулярніший у світі месенджер WhatsApp, платіжну систему PayPal, стартап року Grammarly, а першими шістьма людьми в команді Netflix були українці!

Ми привезли фільм про українське IT “Перший код” у США, щоб ще раз нагадати про нашу з вами країну та показати, що нам є чим пишатися і є за що боротися!”, — зазначив Анатолій Анатоліч.

Під час подорожі до Кремнієвої долини їм траплялися люди не лише з ІТ-сфери. Наприклад, просто посеред вулиці вони зустріли  Марину Моїсеєву — екс-танцівницю співака MONATIK, яка продовжує свій хореографічний шлях у Лос-Анджелесі.

Коли приїхала до Лос-Анджелеса, люди мене вже знали, тому я відразу відкрила групу. А взагалі тут індустрія працює зовсім по-іншому: якщо якась танцівниця, така як я, хоче працювати з відомими артистами, працювати на сцені, постійно зніматися у кліпах, вона має підписати контракт з агенцією. За час, поки я тут, вже напрацювала дещо й веду перемовини з крутою агенцією, але це поки що залишиться секретом. А так я хотіла б потанцювати з Джанет Джексон, Джастіном Тімберлейком та Doja Cat”, — поділилася Марина.

Лше за два дні Анатоліч і Владислав познайомилися з багатьма  видатними українцями, які зараз працюють у США. А найголовніше — представили фільм “Перший код”, що розповідає про історію українського ІТ, аби довести всім, що ми потужна нація!

Нарешті ми змогли дістатися Сполучених Штатів Америки, де відбуваються важливі події в кіноіндустрії. Та найголовніше, що тут центр ІТ-технологій, і ми сюди привезли кіно про ІТ-технології, яке розповідає про історію української ІТ-індустрії, про нашу боротьбу, а також про те, як технології впливають на неї, як ми б’ємо ворога на реальному фронті та на кіберфронті, і це перша в історії світу кібервійна. Шановні друзі, зустрічайте “Перший код!” - сказав Владислав Савченко.

А вже 16 листопада кожен українець зможе побачити історію українського ІТ — фільм “Перший код” — на власні очі. В усіх кінотеатрах країни!

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий