влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Чому Янукович звільнив Луценка?

 

Сьогодні в Україні подвійне свято. Сьогодні — Благовіщення Пресвятої Богородиці та звільнення двох політв’язнів екс-міністра екології в уряді Юлії Тимошенко Георгія Філіпчука та колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Юрій вийшов з Менської колонії, де відбував покарання. Він був незаконно засуджений і провів в ув’язненні 832 дні.
Політв’язня Юрія Луценка помилували саме в символічний день Благовіщення. Звільнення політично репресованого — це блага звістка у цей день.
Невже Янукович порозумнішав чи в нього інші наміри? Я вважаю, що помилування Луценко черговий продуманий крок влади, адже Віктору Януковичу необхідно задовольнити ЄС, якщо він сподівається на продуктивну співпрацю з Європою. А звільнити Тимошенко поки що небезпечно для нього. Янукович звільнив Луценка, щоб той вніс розкол в опозицію.Всі бачать відносини опозиції один до одного Яценюк-Тягнибок-Кличко, а тут ще й Луценко «намалювався». Що буде далі залишається тільки припускати.
Сьогодні Юрій наголосив , що в нього немає жодних амбіцій щодо президентської кампанії 2015 року, і вся його діяльність буде спрямована на підтримку тих кандидатів від демократичних сил, які на сьогоднішній день уже вималювалися в суспільстві.

«Я буду робити все, щоби не перешкодити жодному з цих кандидатів і добитися загальної перемоги. Але я впевнений, що ця перемога може бути лише тоді, коли всіх підтримає суспільство. Так-от, моє місце – серед тих людей, які будуть підтримувати президентські вибори в Україні. Я буду на вулиці, я буду серед людей і буду робити все, щоб Україна повернулася на шлях демократії, не претендуючи на жодну політичну формалізовану роль у цій компанії «, – додав він.
Я дуже рада, що Юрій Луценко на волі. Я вважаю, що потрібно звільнити також Юлію Тимошенко та інших політв’язнів. Було б гарно. Раділа б вся країна..Але на жаль Президент боїться цієї сильної жінки..
Прийде час, коли вона вийде на волю і тоді наведе порядок у державі. Будемо чекати цього з нетерпінням.

Кристина Гунько заступник голови Луганської місцевої організвції Радикальної партії Олега Ляшка.

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий