влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Чи готові українці до відповідального споживання пива?

Багато українців полюбляють цей хмільний напій, — пиво. Але, пиво – це все ж таки алкогольний напій, і ставитись до його споживання потрібно відповідально. Що означає відповідально? Це намагалися розповісти 3 жовтня представники  найбільших компаній пивоварної індустрії України в рамках проекту «День відповідального споживання пива».

Отож, організація «Укрпиво» — Carlsberg Ukraine, «САН ІнБев Україна», «Оболонь» і «Перша приватна броварня», а також організацій, яким не байдужа проблема продажу і вживання пива неповнолітніми — ВГО «Союз захисту підприємництва», Український інститут соціальних досліджень імені Олександра Яременка, Український науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи підписали меморандум про спільні дії з недопущення продажу та споживання пива неповнолітніми українцями.

Ми підписали меморандум, щоб об’єднати зусилля трьох сторін, а саме: виробників, торгівлі, вчителів, батьків, щоб унеможливити вживання пива неповнолітніми. Ми очікуємо, що до нашої ініціативи приєднаються представники всіх верств населення, – пояснює голова наглядової ради ПАТ Оболонь Сергій Блощаневич.

В рамках підписання меморандуму було представлено соціальну рекламу щодо відповідального споживання пива, де окрім неповнолітнього покупця і продавця включається третя дійова особа – спостерігач правопорушення. Таким чином, виробники закликають українців зайняти активну громадянську позицію: ставши очевидцем правопорушення, пов’язаного з продажем і споживанням пива неповнолітніми, за можливістю припиняти їх особисто або звертатися в правоохоронні органи.

Наша компанія приділяє пропаганді культури споживання пива в суспільстві особливу увага не тільки сьогодні, – ми зробили й продовжуватимемо робити безліч кроків: організували гарячу лінію, сприяли ухваленню нині чинного закону про заборону споживання пива в громадських  місцях. Зараз ми працюємо над проектом «Сімейна розмова», у рамках якого за підтримки міністерства освіти заплановано проведення шкільними психологами тренінгів, уроків, семінарів із пояснення школярам та їхнім батькам шкідливих наслідків безвідповідального ставлення до алкоголю», — говорить Денис Хренов, директор з правових питань і корпоративних відносин ВАТ «САН ІнБев Україна.

Саме пивовари стали ініціаторами підписання документу. Позиція виробників у такій  акції – це насамперед прояв соціальної відповідальності за суспільство, де немає місця для порушень закону.

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий