влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

ЧЕСНО ПУБЛІЧНО ПЕРЕДАСТЬ ПАРТІЯМ СПИСКИ НЕДОБРОЧЕСНИХ КАНДИДАТІВ

19 вересня об 11:00 під штабом «Партії Регіонів» (м. Київ, вул. Липська, 10) учасники руху ЧЕСНО проведуть брифінг для журналістів та публічно передадуть представникам партії результати перевірки кандидатів у їх партійному списку.

 

Акція продовжиться під офісами решти 5 політичних сил, що мають найбільше шансів потрапити до парламенту. Результати громадського аналізу кандидатів у партійних списках також отримають штаби Об’єднаної опозиції «За Батьківщину!», Комуністичної партії України, партій УДАР, «Україна – Вперед!» та всеукраїнського об’єднання «Свобода».

 

 

Рух ЧЕСНО вимагатиме від лідерів політичних сил, які несуть персональну відповідальність за кожного кандидата, висунутого партією, відкликати від участі у виборах тих кандидатів, які за оцінкою руху ЧЕСНО, є «тушками», причетні до корупційних дій або порушували права та свободи  людей.

 

Рух ЧЕСНО надає представникам політичних сил 3 дні для ознайомлення із результатами дослідження кандидатів за партійними списками, їх коментування та аргументованого спростування. 25 вересня результати аналізу партійних списків будуть оприлюднені на сайті руху ЧЕСНО.

 

 

Додатково:


·         Громадянський рух ЧЕСНО започатковано групою зацікавлених активістів спільно з представниками партнерства «Новий Громадянин» у жовтні 2011 року.  Мета Руху — активізувати суспільство, щоб очистити майбутній парламент від недостойних депутатів.


·         Учасники Руху розробили для кандидатів громадські шість «критеріїв доброчесності» та публічно закликали всі політичні сили визнати критерії та керуватися ними під час формування партійних списків.


·         Результати дослідження чинних парламентарів на відповідність «критеріям доброчесності» було презентовано 23 липня та містяться на офіційному сайті руху – www.chesno.org. Під час другого етапу дослідження активісти руху ЧЕСНО дослідять кандидатів від усіх політичних сил.


·         Рух не підтримує жодного політика чи політичну силу, його представники не будуть балотуватися до Верховної Ради України. 

 

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий