влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Автобусний лоукост-перевізник FlixBus виходить на український ринок!

11 червня 2019 року найбільший автобусний лоукост-перевізник в Європі, компанія FlixBus,оголосила про свій вихід на український риное. 

Участь у прес-конференції з нагоди оголошення початку роботи в Україні взяли Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, керуючий директор FlixBus в Польщі і Україні Міхал Леман та менеджер з розвитку FlixBus в Україні Остап Павук.

“Компанія FlixBus працює за бізнес-моделлю, яка передбачає партнерство з місцевими перевізниками, а це у свою чергу сприятиме розвитку місцевого бізнесу та інфраструктури, яка побудована навколо перевезень – заправки, сервіси з обслуговування автобусів, нові робочі місця”, – повідомив Володимир Омелян.

У 2019 році компанією заплановано здійснення автобусних перевезень до Німеччини, Польщі, Чехії, Австрії та Угорщини. Маршрути будуть здійснювати з Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львова. Легкими хабами з’єднання будуть виступати такі міста як Краків, Будапешт, Берлін та Мюнхен.

FlixBus – німецька транспортна компанія, що спеціалізується на пасажирських автобусних перевезеннях. Компанія заснована у Мюнхені в 2013 році, в цьому ж році об’єдналася з берлінською компанією «MeinFernbus» і стала лідером німецького ринку автобусних перевезень. У 2015 році компанія вийшла на міжнародний ринок. Зараз рейси автобусного перевізника FlixBus прокладені через більш ніж 2000 населених пунктів в 29 країнах.

Історія FlixBus в Україні

У 2016 році FlixBus відкрив продаж квитків зі Львова, Ужгорода та Мукачева. Це були маршрути, що обслуговуються приватним чеським перевізником Leo Express. Компанії уклали угоду, згідно умов якої на сайті FlixBus можна придбати квитки компанії LeoExpress.

Згодом, у 2017 році на сайті FlixВus у продажу з’явилися квитки з Києва, Львова, Рівного та Житомира в Польщу і Чехію за ціною від €5. Рейси з України виконував партнер чеський перевізник Umbrella. Але з часом автобусні сполучення з Україною визнали фінансово недоцільними і співпрацю з Umbrella по Україні припинили.

Згодом FlixBus розпочав партнерство з перевізником Euroclub. Зараз на сайті FlixBus.com.ua можна купити квитки саме цього перевізника.

Де можна купити автобусні квитки FlixBus?

Квитки на автобус можна придбати на сайті компанії – FlixBus.com.ua.

За повідомленням Міністерства інфраструктури, компанією FlixBus оголошено про старт продажу квитків з Києва за 5 напрямками (Кельн, Росток, Карлсруе, Штутгарт та Відень) за цінами від 5 до 15 євро.

Розпродаж має тривати до 10:00 13 червня, на рейси з 11 червня до 30 вересня.

Окрім зазначених маршрутів, вдалося знайти дешеві квитки і на інші напрямки, наприклад:

  • Київ – Краків – від 5 євро
  • Київ – Будапешт – від 10 євро
  • Київ – Франкфурт – від 15 євро
  • Київ – Дрезден – від 15 євро
  • Київ – Відень – від 15 євро
  • Київ – Кельн – від 15 євро
  • Київ – Росток- від 15 євро
  • Київ – Карлсруе – від 15 євро

Аналогічні ціни на ці напрямки є і зі Львова!

  • Львів – Будапешт – від 10 євро
  • Львів – Франкфурт – від 15 євро
  • Львів – Дрезден – від 15 євро та інші!

Щоб не пропускати розпродажі та важливі новини – підписуйтеся на канал Lowcostavia у телеграм t.me/lowcostavia.

Приклади бронювання квитків FlixBus:

Автобусні квитки FlixBus Київ – Будапешт – від 10 євро

Автобусні квитки FlixBus Київ – Франкфурт – від 15 євро

Автобусні квитки FlixBus Київ – Відень – від 15 євро

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий