влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

28 лютого відбулась Зум-конференція громадських об’єднань Хмельниччини на тему Реформа судової системи в Україні, погляд громадських об’єднань Хмельниччини»

Організатором конференції виступила ГО «Центр захисту Хмельничан». У конференції прийняли участь громадські об’єднання Хмельницької області: Громадська спілка «Слава Україні» ГО «Інституція громадських ініціатив» ГО «Майбутнє Теофіпольщини» ГО «ВГДМ «Україна – єдина родина» та ГО «Громадська ініціатива дій (ГІД)», Громадська організація «ЦЕНТР РОЗВИТКУ МІСЦЕВОЇ ДЕМОКРАТІЇ ТА СПІВРОБІТНИЦТВА», ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ЦЕНТР ПІДТРИМКИ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ».

В ході Зум конференції обговорили  законопроекти щодо реформування судової системи України, які були напрацьовані під час широкого обговорення.

«Судова система у тому форматі, в якому вона сьогодні існує, вже довела свою непридатність. Українці не довіряють судам, ця інституція є надто корумпованою та надто хиткою. Ми повинні це змінити, бо саме зміни в судовій системі є запорукою сильної України, де захищені права кожного громадянина. Це також є кроком на шляху євроінтеграції України», – зазначив представник  ГО «Інституція громадських ініціатив»

Учасники зум- конференції наголосили на важливості законопроекту про Вищу раду правосуддя та питання відбору Вищої кваліфікаційної комісії суддів, запуск Суду інтелектуальної власності, який має стати майданчиком для впровадження повноцінного електронного судочинства на базі Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Учасники наголосили на важливості відкритого діалогу між представниками громадського суспільства з актуальних тем в України та регіону та підтримали ініціативу ГО «Центр захисту Хмельничан» зібратись в такому форматі наступного тижня.

Зустріч відбувалась в рамках ініціативи ГО «Центр захисту Хмельничан» «Розвиток Хмельниччини через діалог інститутів громадського суспільства»

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий