влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Хоробрі міста» — благодійний офлайн-концерт від Ukraïner

Такого ще ніхто не робив….

8 жовтня у Києві, в Мистецькому арсеналі, влаштовує благодійну офлайн-подію з концертом «Хоробрі міста», аби зібрати 10 млн грн на розмінування деокупованих територій.

На гостей чекатимуть: концерт за участі українських музикантів, панельні дискусії, присвячені обговоренню майбутніх викликів для нашого суспільства, а також тематична фотовиставка.

 

Підчасблагодійногоконцертудлявасвиступлятьнаживо:
Гурт «Крихітка»
Саша Чемеров
Паліндром
Лілу45
OTOY
Гурт «Друга Ріка»
ведучий заходуВасиль Байдак, український стендапер, актор та волонтер

Щобпотрапитинаконцерт, задонатьтепонад 1000 грннаспільнийзбір Ukraїner та «Повернисьживим» тазаповнітьформузапосиланнямbit.ly/34n3sg9dm

 

Також у програмі події панельні дискусії про деокупацію, до яких можна буде приєднатися безкоштовно за попередньою реєстрацією. Тематика та запрошені експерти, що візьмуть участь в дискусіях, будуть оголошені згодом — слідкуйте за новинами.

 

Гості події також зможуть відвідати фотовиставку світлин із деокупованих міст України від фотографів Ukraїner.

У разі оголошення повітряної тривоги ми призупинимо виступи чи дискусії, а гостей попросимо тимчасово пройти в надійне укриття на території Мистецького арсеналу.

Благодійний захід, що відбудеться 8 жовтня, — це продовження дослідницького відеопроєкту «Хоробрі міста», перші відео для якого Ukraїner презентували ще влітку 2022. Це історії Нової Каховки, Бердянська, Херсона, Мелітополя, Маріуполя, Старобільська, Сєверодонецька, Скадовська, Донецька, Луганська, Сімферополя, Бахчисараю та Ялти — героїчних міст, які постраждали від російських військових злочинів, але продовжують сміливо триматися.

Ці відео команда Ukraїner створювала у співпраці з тими, хто найкраще знає та відчуває своє місто — із краєзнавцями, істориками, громадськими активістами та спортсменами. Українські музиканти теж долучилися — написали пісні про деякі з цих героїчних міст. Саме ці пісні зазвучать на благодійному концерті.

Українські міста хочуть додому, а ми маємо ще раз нагадати, як сильно чекаємо їхнього повернення!

Дивіться відео із серії «Хоробрі міста», дізнавайтеся більше про проєкт і долучайтеся, відвідавши подію або відправивши донат .

Додаткова інформація на сайті: https://bravecities.ukrainer.net/#event-program

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий