влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Московити вбивають башкортів за непокору: в застінках силовиків помер перший затриманий, і щонайменше ще один побитий перебуває у важкому стані в лікарні.

Життя Ріфата Даутова обірвалося сьогодні в автозаці по дорозі в Уфу. Родичам привезли тіло на пізнання. А інший активіст Дім Давлеткільдін знаходиться в лікарні з переломами хребта. Доля інших побитих осіб невідома.
Всього окупаційним режимом відкрито 30 кримінальних справ проти башкортів. У СІЗО уже відправили 6 осіб, яким загрожує до 15 років в’язниці, а 27 — оштрафували за непокору поліції. Загалом переслідується 120 осіб, повідомляють місцеві ЗМІ та активісти.
Все це лише початок репресій масштаб яких уже дає можливість зрозуміти наскільки серйозною є проблема для кремля. А затримують силовики учасників акцій протесту, що відбулися 17 січня в м. Бай мак та 19-го січня в м. Уфа. Башкорти тоді виступали проти засудження еко-активіста Фаіля Алсинова, який отримав 4 роки в’язниці. Акції переросли силові сутички з поліцією. Про протистояння башкортів із силовиками та суть Каракасмалинської справи ми описували в попередніх повідомленнях.
Такими репресивними діями кремлівські посіпаки зараз хочуть залякати усіх, хто наважується на московії захищати свої права. Але градус невдоволення постійно зростає і ще вчора незначні екологічні та житлово-комунальні протести набирають ознак національного спротиву. Далі буде…

#розвалрф #протестиБашкортостан #свободународамрф #алсинов

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.