влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Євро 2012 проти секс-туризму! Гра за правами!

Напередодні Чемпіонату Євро 2012 тема сексуальної експлуатації жінок стає актуальною для України. Але на відміну від інших країн, в Україні непередбачені механізми запобігання розвитку секс-туризму, який суперечить правам людини.

 

З лютого поточного року в Україні стартував проект «Червона картка порушенням прав людини та торгівлі людьми під час Євро 2012», який реалізує Донецька громадська організація «Альянс». Проект проходить за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

Основною метою проекту є впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо запобігання основних порушень прав жінок, таких як торгівля людьми та сексуальна експлуатація під час Євро-2012 в Донецьку та Харкові.

 

 

В рамках проекту планується проведення прес-конференції щодо питань торгівлі людьми, а саме сексуальної експлуатації жінок в Україні; також пройдуть тренінги для представників ЗМІ та НГО, семінари з вуличними акціями, інформаційні сесії для представників правоохоронних органів. З травня буде працювати гаряча лінія для жертв сексуальної експлуатації, 8 спеціально освічених консультантів будуть надавати інформаційні та психологічні консультації під час Євро 2012.

 

Під час проекту передбачене видання допоміжної друкованої продукції, яка буде розповсюджена на території цільових регіонів проекту (Донецьк, Харків). Великі постери з телефоном гарячої лінії будуть розміщені в аеропортах та на залізничних вокзалах Донецька та Харкова, дрібна продукція буде розповсюджена в місцях масового скупчення людей. Таким чином жертви та свідки сексуальної експлуатації зможуть отримати вчасну кваліфіковану допомогу.

 

За більш детальною інформацією щодо проекту «Червона картка порушенням прав людини та торгівлі людьми під час Євро 2012» ви можете звернутися до керівника проекту Світлани Закревської за тел.: 050 470 88 17 або можете написати на e-mail: alliancedon@gmail.com

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий