влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Алан Бадоєв та LATEXFAUNA: прем’єра кліпу LUCERNA перед палким сольним концертом

19 жовтня яскраві представники сучасної української сцени — інді-чилвейв гурт LATEXFAUNA — влаштують великий сольний концерт в Stereo Plaza. Музиканти виконають улюблені розпусні хіти та представлять нові палкі композиції. 

Це буде шоу пристрасті, драйву та оголених емоцій. Квитки вже у продажу на сайті.

Нещодавно гурт презентував кліп на максісингл LUCERNA, знятий відомим режисером Аланом Бадоєвим. Кліпмейкер, який давно знайомий з творчістю LATEXFAUNA, був приємно вражений новою композицією. Незважаючи на зайнятість, Алан знайшов час для дебютної колаборації з гуртом, залишаючись відкритим до творчих експериментів і підтримки молодих талановитих музикантів.

Кліп став не лише музичним відео, але й символом творчого відродження для режисера. Щодо співпраці Алан поділився: «LATEXFAUNA розпалила в мені творчий вогонь. Щось, що зламалось і не працювало майже три роки, стало живим. Я дякую найрозпуснішому гурту з високим IQ і невичерпним почуттям гумору за справжню мистецьку колабу».

LATEXFAUNA LUCERNA official video

Раніше пісні LATEXFAUNA були сповнені екзотики: серфери, індіанці, космічні секс-тріпи. Нині пісня LUCERNA занурює в літню пристрасну сільську романтику.  LUCERNA — починається як ніжна ода, яка поступово переходить у пристрасний фінал, підкреслюючи майстерність гурту у створенні інтимних та динамічних музичних історій. Трек розвивається до потужної кульмінації — як сам акт кохання. Тривалість — 6 хвилин, як середньостатистичний секс українського трударя.

Дмитро Зезюлін зазначив: «6-хвилинна LUCERNA має відчутний контраст у музичній естетиці, ніби дві частини диптиха. Перехід від однієї частини до іншої відчувається як рух від класичного року в стилі The Police до експериментального берлінського IDM. Нам здалось це вдалим ходом. Такий зсув виглядає несподіваним, але водночас органічним, без явного розриву, хоча й сприймається як стрибок у зовсім інший музичний простір. Коли ми працювали над кліпом, просили режисера не скорочувати трек в угоду хронометражу чи зручності знімання. Власне Алан погодився з тим, що це класний матеріал, не хочеться ніяк урізати пісню.»

Гурт представив LUCERNA у трьох варіаціях: окрім основної версії, максісингл включає інтерпретації від гурту ADAM та співака EL Кравчук. Це перший реліз такого формату в історії LATEXFAUNA. Прослухати треки можна за посиланням.

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.