влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Як кремлівський режим сьогодні карав імперця та лібералку: 4 роки в’язниці гіркіну та 27 – Треповій.

Військовий злочинець гіркін-стрєлков поплатився за критику путіна. Москміськсуд виніс рішення по статті ««заклики до екстремізму».
❗️ Кремль продовжує чистки усіх, хто міг би впливати на протести про проти влади. Побачивши, що немає серйозної протидії з боку соратників гіркіну, стало очевидним – в’язниці йому не оминути. Серед іншого, це рішення поставило крапку в питання його участі у виборчому процесі в якості технічного гравця під путіна.
Сьогодні ж інший суд, 2-й Західний окружний військовий в Санкт-Петербурзі, ув’язнив «навальністку» Дарію Трепову. Вона отримала 27 років за участь у вбивстві в Санкт-Петербурзі блогера-зрадника з Донецька «Владлена Татарського». Це найсуворіший із усіх досі відомих термінів, які отримували жінки на росії.
Мораль тут очевидна – імперець гіркін вбивав десятки іноземців під час польоту рейсом МН-17, організовував злочини проти людства на Донбасі і на рфії не було жодної реакції. А 4 роки колонії отримав лишень коли посмів критикувати пуйла. Водночас, лібералка Трепова допомогла покарати 1 мерзотника-пропагандиста війна, сама не маючи ніякого кримінально бекграунду, і отримала десятки років в’язниці. Дарія, як стверджує слідство, то та сама дівчина, що вручила статуетку Татарського, яка вибухула в його руках.

#гіркін #трепова #кремлівськийрежим

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.