влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Я, «Побєда» і Берлін» в українських кінотеатрах

Чекали,  чекали і, нарешті, дочекались! Прем’єра фільму  відбудеться «Я, «Побєда» і Берлін» 12 березня ввечері в Мережа кінотеатрів «Оскар» ТРЦ Gulliver! Хочеш першим не лише побачити довгоочікуваний фільм, а й зустріч із виконавцями головних ролей та розіграш призів від творчої групи, не зволікай - переходь за посиланням, та купуй квиток!
????Купити квиток: http://surl.li/rgarj
 В українських кінотеатрах фільм виходить 14 березня. Знятий за мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка. Прем’єра кінострічки мала відбутися ще навесні 2022 року, проте її перенесли через повномасштабне російське вторгнення.

Це кінострічка про епоху молодості Скрябіна: 90-ті роки, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. В її основі — пригоди музиканта-початківця Кузьми, який за три дні до запланованого концерту вирушив зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді», щоб обміняти автівку на омріяний «Мерседес».

Головного героя зіграв Іван Бліндар — актор Івано-Франківського драмтеатру. 

«Мій герой має щире, добре серце та загострене відчуття справедливості. Кузьма потрапляє в млин 90-х років, намагається втілити свою мрію та не піддатися поганим умовам», — розповідає актор.

 

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.