влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Ти мене любиш?» Cпецпоказ та обговорення із режисеркою Тонею Ноябрьовою

20 жовтня о 16:00 запрошуємо вас на спецпоказ фільму «Ти мене любиш?» й обговорення з режисеркою Тонею Ноябрьовою.

Кірі — шістнадцять. Вона живе у Києві, щойно стала студенткою театрального й понад усе прагне подорослішати. Однак доросле життя зустрічає дівчину випробуваннями. Батьки Кіри несподівано розлучаються, а ціла країна летить під укіс: до розпаду СРСР залишається менше року. Кіра змушена прийняти нову реальність. Але, як і кожен підліток, вона насамперед шукає відповіді на найважливіше запитання: ти мене любиш?
Драма «Ти мене любиш?», друга повнометражна робота Тоні Ноябрьової, створена у копродукції України та Швеції. Світова прем’єра фільму відбулася на Берлінському кінофестивалі, а українська — на Одеському.
Стрічка доступна для людей з порушеннями зору або слуху. Завантажуйте субтитри або звукоопис в додатку: https://www.moviereading.com
Спецпоказ фільму «Ти мене любиш?» відбудеться в рамках «Кінопростору», спільної програми Національного центру «Український Дім» та Української Кіношколи.
Вартість квитка: 120 грн. Квитки можна придбати https://kontramarka.ua/uk/ti-mene-lubis- 97556.html або в касі Українського Дому.
Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.