влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Критикуй – не критикуй, все рівно отримаєш пуй…ло: 40% росіян готові проголосувати за політика, що критикує уряд.

Втім, тільки 27% можуть віддати голоси за критика керівництва збройних сил і ще менше — 21% за тих, хто критикує путіна. Про це свідчать дані опитування проведеного компаніє Russian Field по замовленню проекту BRIEF.
Тобто, попри відверто авторитарний стиль правління половина з тих громадян, що не підтримують Уряд довіряють пуйлу, не вважають його відповідальні за його діяльність.
???? В цілому, попри певний оптимізм в цифрах, очевидним є те, що не голосування визначатиме можливість зміни режиму. А безпосередньо акції прямо дії в той момент, коли штаб путіна почне малювати 90% підтримки. На рівні опитувань громадської думки дослідити таку готовність росіян складно, а для знатного кіпішу достатньо і 10% мешканців москви. І останні гуртування опозиціонерів навколо кандидата Боріса Надєждіна показують, що варіанти є різні.
❗️ Чи вірити соціологічним опитування на росії є хорошим питанням. Наші спостереження свідчать, що в даних деяких компаній (не підконтрольних на пряму кремлю) є здорове зерно. Тому вивчати для загального розуміння можна, зокрема, і дані Russian Field.

#виборирф #путин #аналітика

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.