влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

КОНЦЕРТ У РАМКАХ ТУРУ «НЕСКОРЕНІ» НА СЦЕНІ ВАШОГО МІСТА

Благодійний тур «Нескорені» на підтримку ініціативи мецената Андрія Мацоли вже вдруге відбудеться в українських містах. Цього року, Київ став ювілейним, 10-им містом, де 23 серпня відбудеться заключний концерту Благодійного туру.

Востаннє в рамках цьогорічного туру на одній сцені зустрінуться одні з найяскравіших рок-артистів України: Марта Липчей, гурти “Друга Ріка” та KOZAK SYSTEM заспівають свої найгучніші хіти та зберуть на ще більше дронів для наших захисників.

Всі 100% з продажу квитків на концерт «Нескорені» у Києві будуть передані на закупівлю дронів для Збройних Сил України.

  • Марта Липчей – молода і вже дуже популярна артистка, котра протягом лише одного року творчої діяльності зробила блискучу кар’єру і підкорила серця тисяч українців. На концерті прозвучать пісні з дебютного альбому виконавиці «Народжена в серпні»;
  • гурт KOZAK SYSTEM – народні улюбленці, виступи яких щоразу збирають повні зали;
  • гурт Друга Ріка – легендарний колектив, одні із засновників української музики, на рахунку яких – десятки солд-аутів та великі стадіонні тури.

ЯКІСНЕ ЖИВЕ ЗВУЧАННЯ, НЕСТРИМНА ЕНЕРГІЯ РОКУ ТА АТМОСФЕРА ПЕРЕМОЖНОГО ЄДНАННЯ

На концерті прозвучать пісні про силу українців, їхню красиву душу й відважні серця. Енергійна, драйвова, прониклива подія подарує незабутні відчуття. А також – залучить кожного до збору на дрони для ЗСУ: 100% коштів від концертів витратять на «пташок» для наших оборонців. Під час концерту буде вестися телезйомка. Отримані відеоматеріали використають для інтернет- і телевізійних публікацій.

До зустрічі!

ДЕ КУПИТИ КВИТКИ НА КОНЦЕРТ «НЕСКОРЕНІ»?

Обирайте своє місто та одразу замовляйте квитки на сайті Concert.ua онлайн.

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.