влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

19, 20 та 22 квітня відбудуться великі сольні концерти Артема Пивоварова в Києві!

Артем Пивоваров – самобутній український артист, чиї пісні миттєво стають хітами. Тренер “Голосу країни”, законодавець музичних трендів, що популяризує українську культуру та збирає повні зали по всьому світу.

Після двох солдаутів у столичному Stereo Plaza та двох концертів у Палаці “Україна” з оркестром та хором під час повномасштабної війни Артем призначає одразу три зустрічі в Києві, ставши першим артистом незалежної України, що зіграє три сольні концерти у столичному Палаці Спорту.

На концертах на вас чекають справжня українська музика, нове унікальне шоу та безліч сюрпризів! Ця масштабна музична подія вразить яскравістю, зачепить струни душі та справить незабутнє враження. Ви поринете в особливу атмосферу, відчуєте магічну силу музики та почуєте наживо улюблені хіти: “Дежавю”, “Міраж”, “Думи”, “Маніфест”, “Там у тополі” тощо. Концерти Pivovarov Team – це завжди шалена енергія, щирі емоції та відверте спілкування. Приходьте та ловіть правильні вібрації!

Ці концерти, як і всі попередні, мають благодійну мету. Артем Пивоваров з командою підтримує ЗСУ з перших днів повномасштабної війни. Зібрані на концертах кошти будуть спрямовані на придбання речей, що допоможуть нашим воїнам у боротьбі за свободу та майбутнє України.

КВИТКИ

19 квітня — SOLD OUT

20 квітня — SOLD OUT

22 квітня — https://bit.ly/493saAB

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.