влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Трилогія «Моє дитинство» вийшла в український прокат

22 лютого у Культурному центрі “Кінотеатр “Київ” /Велика Васильківська, 19/ виходить в прокат міжнародна трилогія «Моє дитинство», що об’єднала ігрові короткометражні фільми зняті в Україні, Грузії та Італії.

Сценарії до фільмів створені за мотивами оповідань «Мужицький ангел» Степана Васильченка, «Кров» Нодара Думбадзе та «Мій університет» Ніно Палумбо. Разом вони творять кінотриптих, присвячений Хлопчику в різні вікові періоди. Автор проекту – український режисер Ірина Правило.

«Моє дитинство» – міжнародний кінопроект в рамках якого було організовано і успішно завершено дві компанії спільнокошту.

В рамках кінотуру містами України трилогію було презентовано в Миргороді, Дніпрі, Луцьку та Маріуполі; наприкінці лютого паралельно стартує прокат у Львові (Кінопалац «Копернік»). Далі трилогію побачать у Чернігові, Червонограді, Кам’янському, Одесі, Тернополі, Рівному та Івано-Франківську. Географія туру розширюється.

Проект отримав ряд нагород, серед яких: Золота медаль Національної академії мистецтв України, Орден честі Президента Грузії, Спеціальний диплом 41-го МКФ «Молодість», Золота Медаль Президента Республіки Італія Джорджіо Наполітано «За внесок у розвиток кіномистецтва», гран-прі Одеського міжнародного дитячого фестивалю «NEXT».
“…Оповідь нагадує біблійну простоту в кращому сенсі цього слова…” — з рецензії кінорежисера Романа Балаяна на фільм «Кров» “… фільми присвячені темі дитини, дитинства… Та проблеми, порушені в
них, – людина та її сім’я, людина і небо, Бог – дозволяють сприйняти образ дитини як символічний…” кінокритик Анастасія Пащенко «Цю трилогію мають побачити діти усіх шкіл Італії» — Асоціація вчителів
Тоскани.

FBподія сайт pravyloproject.com
Трейлер фільму -  https://goo.gl/My9tep

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий