влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Фестиваль Pokolinnya 5, 6 та 7 липня на ВДНГ

5, 6 та 7 липня зустрічаємось на ВДНГ на фестивалі Pokolinnya. 

Хто ми? Pokolinnya – це фестиваль, який поверне тебе до спогадів дитинства та юності. Фестиваль про діджей-сети, live виступи виконавців, танці та атмосферу, яка назавжди в твоїх базових налаштуваннях. Ми про музику та настрій 90-х та 00-х, а наші хедлайнери – українські зірки та народні артисти.

Разом з тобою та тисячами інших наших гостей ми згадаємо, як це – ловити пакмана, надувати найбільшу гумку, стрибати в резинки, вплітати кольорові косички та все ж таки дістати ту саму мʼяку іграшку з автомату.

Все це за для однієї загальної мети – підтримки українських військових. Частина коштів з кожної події спрямовується на закриття актуальних запитів. Ціль на цей сезон – зібрати 10 000 000 на потреби 3-ї окремої штурмової бригади.

5, 6 та 7 липня на тебе чекають dj-сети та виступи українських артистів – Lama та гурт Скрябін.

У зоні фудкортів готуємо різноманітні смаколики на будь-який смак.

Не обіцяємо хімозну слабоалкоголку, але барні зони від Nemiroff, Bacardi та освіжаючий Aperol точно будуть не гірші, ніж напої твоєї юності.

Вартість квитків:

будь-який з днів фестивалю – 300 грн,

з 28 червня – 350 грн,

в день фестивалю – 400 грн,

один квиток на три дні – 800 грн.

Де: ВДНГ, за 1-м павільйоном.

Про нас.

Фестиваль Pokolinnya народився в Дніпрі пʼять років тому. Його створила команда друзів, яка хотіла, щоб на їхні тусовки приходило ще більше людей. За час існування на своїх майданчиках Pokolinnya зібрало тисячі гостей у Дніпрі, Запоріжжі та Харкові.

З 2023 року фестиваль має благодійну місію, кошти з продажу квитків спрямовуються на потреби військових ЗСУ. Загалом було зібрано та передано вже понад 1 000 000 грн. Цього року ми закриваємо потреби 3-ї окремої штурмової бригади.

Ми в instagram.

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.