влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Bouquet Kyiv Stage 2024 ВІД СЯНУ до ДОНУ

15-18 серпня 2024 року у Софії Київській відбудеться вже сьомий поспіль щорічний фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage. Цьогорічний фестиваль традиційно об’єднає українське візуальне мистецтво, музику, театр, кіно та бесіди під Ясенем. Більше того, цього року фестиваль стане мистецьким проявом єдності всіх українців та об’єднає у серці Києва українські міста – Харків, Одесу, Херсон, Миколаїв, а також Крим.

У символі Букет, подарованому фестивалю Bouquet Kyiv Stage видатним художником сучасності Олександром Дубовиком, першочергово закладено ідею єднання і об’єднання. На фестивалі Bouquet Kyiv Stage 2024 тема об’єднання стане ключовою і наскрізною. Вона буде присутня у кожній події та з’єднає українські міста – Київ, Харків, Одесу, Херсон, Миколаїв, а також український Крим.

Харків, Одеса, Херсон, Миколаїв – це наша спільна кровоточива рана, наш спільний біль і, одночасно, це – наша гордість і захоплення неймовірною стійкістю і силою українських міст та їх мешканців. Попри щоденне намагання ворога стерти з лиця землі ці міста, вони щоденно захищають свій культурний спадок та відстоюють свою українську ідентичність: відкривають художні виставки, дають концерти, представляють театральні прем’єри, плекають нове покоління митців. Митці цих легендарних міст створюють свої витвори у рідних містах під звуки повітряних тривог і під час ворожих ракетних бомбардувань.

Потужним голосом Bouquet Kyiv Stage 2024 буде також і голос Криму, про який ми завжди пам’ятаємо і мріємо про повернення окупованого українського півострова

«з десятирічного полону». Велика частина фестивальної програми буде присвячена саме Криму.

Програма Bouquet Kyiv Stage 2024 – це спільна композиція з мистецьких проектів від київських, харківських, одеських, херсонських, миколаївських, кримських митців.

Протягом чотирьох фестивальних днів відбудуться понад 40 мистецьких подій:

- 4 виставкові проекти

- 15 концертів класичної, джазової, електронної музики

- 20 показів українського кіно

- 5 бесід під Ясенем

- театральна вистава

- 3 програми для дітей та молоді

- 2 екскурсії Софією Київською

- 3 панельні дискусії

 Серед подій фестивалю: 

- художня виставка «Мистецтво – вища форма Надії», у якій будуть представлені понад 60 робіт від 30 художників з Києва, Харкова, Одеси, Миколаєва, Дніпра

- музика українських композиторів у виконанні Маріупольського камерного оркестру Ренесанс

- премʼєрні твори Вікторії Польової у виконані камерного оркестру Київські солісти під орудою диригента Володимира Сіренка

- премʼєра музичного перформансу «Ярослав та Інгігерда: Історія життя – історія кохання», створеного на основі історії життя княжого подружжя – Київського князя Ярослава Мудрого і шведської принцеси Інгігерди. Музика Максима Коломійця

- КіноБукет: прем’єрні покази українського кіно

- аудіо-візуальна студія “Контента” для молоді

- панельні дискусії: «Культурний геноцид», «Розвиток культурної дипломатії», «Крим: політична та культурна необхідність».

Серед іноземних учасників на цьогорічному фестивалі – зірковий австрійський віолончеліст Йорг Цвікер, який виступить з Національним ансамблем солістів «Київська камерата», та

 ізраїльський джазовий бенд Yogev Shetrit Trio.

Тема Єдності пронизуватиме кожен день, кожну подію фестивалю, бо сьогодні наша єдність один з одним, єдність з демократичним цивілізованім світом, єдність на лінії фронту і в тилу є запорукою здійснення заповітного бажання кожного українця – Перемоги.

Bouquet Kyiv Stage 2024 стане мистецьким проявом єдності всіх українців – ВІД СЯНУ до ДОНУ, що є слоганом цьогорічного фестивалю.

 Фото  тут https://drive.google.com/drive/folders/1G_-3Et7XFtDC1GGPiu-mYCVX9caoBIea

Партнери Bouquet Kyiv Stage 2024:

Національний заповідник «Софія Київська», Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні — Дивись Українське!», Компанія «Вавілон», Благодійний фонд МХП Громаді, Посольство Австрії в Україні, Австрійський культурний форум в Києві, Посольство держави Ізраїль в Україні, Open Opera Ukraine, VERE MUSIC FUND,

Культурна Платформа, Павільйон Культури, Triptych Art, Кримський Дім, Кримський фронт, ТРО Медіа.

Bouquet Kyiv Stage 2024

Адреса:

15-18 серпня 2024

м. Київ, вул. Володимирська, 24

 

Організатор: 

Дом Майстер Клас – український недержавний культурний центр, заснований у Києві у 2007 році,   який вбачає свою місію у розвитку та популяризації української культури в Україні та за кордоном. За роки своєї діяльності  Дом Майстер Клас створив і організував тисячі концертів, сотні виставок, кіно- та театральних вистав, лекцій, десятки фестивалів як в Україні, так і за кордоном.

Найграндіознішим проектом Дому Майстер Клас є фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage, що був заснований у 2017 році.

Фестиваль є міжнародним, мультидисциплінарним, некомерційним та соціально- орієнтованім. Проходить щороку у знаковій локації – Софії Київській, та за кордоном.

www.dommk.org

www.bouquetstage.com

 

Bouquet Kyiv Stage 2018:

https://www.youtube.com/watch?v=UfO_oFAM92c

 

Bouquet Kyiv Stage 2022:

https://www.youtube.com/watch?v=eCgxRwG1SJo

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.