влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

«Небезпечні зв’язки» в Молодому театрі – прем’єра, яку не можна пропустити!

Молодий театр готує до прем’єри одну з найочікуваніших постановок сезону – виставу «Небезпечні зв’язки». Оновлена версія скандального бестселлера за забороненим романом Шодерло де Лакло обіцяє стати справжньою подією цієї театральної осені. Відома постановка режисера Андрія Білоуса відтепер у Молодому!

Глядачів чекають масштабні декорації та рекордна кількість унікальних костюмів від художника Бориса Орлова, живий бенд під керівництвом композитора Іллі Чопорова та блискуча гра зірок Молодого театру – Олександра та Вікторії Ромашко, Дарії Баріхашвілі, Ніколетти Мочані, Вікторії Авдєєнко, Наталії Кленіної та інших.

 

Ця вистава – справжній вибух емоцій, де пікантний гумор, пристрасть, інтриги та кохання переплітаються у вирі еротики та скандальних таємниць, щоб захопити вас із першої секунди. Це вистава, яку варто побачити кожному, хто цінує стиль, мистецтво та глибокі почуття. Не пропустіть шанс опинитися у вирі розкішного театрального дійства. Готуйтеся зануритися у світ, де грають заборонені пристрасті, а кохання та зрада переплітаються у химерному сні. На сцені оживає історія спокуси та маніпуляцій, де порок зустрічає неминуче покарання.

 

Жанр – жорстокі ігри
Автор – Андрій Білоус за мотивами роману Шодерло де Лакло
Режисер-постановник – Андрій Білоус
Художник-постановник – Борис Орлов
Композитор-музичний керівник – Ілля Чопоров

Що? Прем’єра Молодого театру «Небезпечні зв’язки»

Де? Прорізна, 17

Коли? 19 та 20 жовтня о 18:00

Тривалість вистави: 3 години з антрактом

Комментарии закрыты, но вы можете Трекбэк с вашего сайта.

Комментарии закрыты.