влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

І знову — рекорд України від «Київський БКК»

Цього разу, компанія »Київський БКК», до 30-річчя Незалежності України організувала встановення рекорду України із наймасовішої дегустації торту.

Головним ексклюзивом події стало те, що учасниками рекорду стали 10 локацій по Україні! Київ, Ірпінь, Одеса, Житомир, Дніпро, Львів — міста в яких відбулось подібне свято!

«Відомий український комбінат у співпраці зі справжнім професіоналом своєї справи та головним Шефом країни Ектором Хіменесом-Браво розробили авторську рецептуру нового торта “Київський дарунок з фундуком” лінійки “Від Шефа”. Ектор Хіменес-Браво з великою любов’ю до України та українців вклав свою майстерність, грандіозний досвід і натхнення в нову версію легендарного київського десерту. Торт “Київський дарунок від Шефа” — це солодкий танок безе, горіхів та ароматного крему. Ніжні та хрусткі повітряні коржі з фундуком, що гармонійно поєднуються кремом на жовтках та вершковому маслі. Поверхня торта оздоблена шоколадним і вершковим кремами й прикрашена золотистими горішками»,- повідовила прес-служба “Київський БКК».

Рекорд зафіксував експерт Національного Реєстру України Віталій Зорін.

ДОВІДКА:

«Київський БКК» сьогодні – це близько 700 професіоналів, які щиро люблять свою справу та пишаються своєю роботою. Виробництво розташоване в місті Києві. В компанії застосовують як традиційні, так і сучасні інноваційні технології.

На святі, кияни та гості столиці могли насолодитись майстер-класом від зіркового ведучого  Шефа Ектора Хіменес-Браво, зробити на згадку памятні фото на фоні яскравих фотозон та з казковим героєм Еклерчиком, взяти участь в лотереї  та отримати смачні подарунки.

З парку партизансьої слави, де відбувалось свято, жоден учасник не пішов без позитивних емоцій, смачних десертів та чудового настрою!

Вы можете оставить комментарий, или Трекбэк с вашего сайта.

Оставить комментарий